Leerkracht groep 7-8

shutterstock_450541237
 • WTF 0,8
 • Vanaf z.s.m.
 • School 't Kasteel
 • Locatie IJsselstein

Femke zoekt een leerkracht die graag werkt vanuit samen sterk met leerlingen, ouders en team.

Kom jij in onze fijne en overzichtelijke school werken? Samen met het team zorg jij ervoor dat 17 leerlingen het beste uit zichzelf halen in een warm pedagogisch klimaat. Daarvoor gebruik je moderne middelen, zoals een eigen Chromebook om naast leerstof in onze methode-werkschriften, extra verwerking op maat aan te kunnen bieden. Samenwerken zit in ons DNA. In de klas, groepsoverstijgend en ook binnen ons team van leerkrachten. We kijken uit naar je komst. Ik verwacht van je dat je pedagogisch en didactisch goed onderlegd bent en met passie lesgeeft.

Kom in ons team!
Haal jij het beste uit de leerlingen en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en persoonlijke ontwikkeling? Dan zijn wij op zoek naar jou. Het team van ‘t Kasteel wil samen met jou aan de slag!

Wat ik je kan bieden

 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO;
 • een fijn team dat volop samenwerkt;
 • een ambitieuze school in ontwikkeling;
 • ruime mogelijkheden voor professionalisering en ontwikkeling.

Ik ben op zoek naar een leerkracht die:

 • een afgeronde hbo-opleiding tot leerkracht heeft;
 • ervaring heeft in de bovenbouw;
 • houdt van les geven en alles wat daarbij hoort;
 • een actieve rol wil en kan spelen in de ontwikkeling van de school;
 • zich voor langere tijd aan onze school wil verbinden.

Laten we snel een keer afspreken!
Wil je meteen een afspraak maken? Of stuur je me liever eerst een brief en CV? De keuze is aan jou. Bel me of stuur een bericht per mail. Je kunt me bereiken op (030)6881821 (dit is het telefoonnummer van ‘t Kasteel) of per mail via femkevandenbrink@stichtingrobijn.nl.

Wees welkom!
Basisschool ’t Kasteel is met bijna 70 leerlingen en 14 medewerkers een school waar iedereen elkaar kent. De school zit in een prachtig oud gebouw met ruime lokalen. Leerlingen uit heel IJsselstein weten de school te vinden.

Het team van ’t Kasteel bestaat uit groepsleerkrachten, een vakleerkracht Engels en onderwijsondersteuners. Wij voelen ons samen verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs en zijn samen verantwoordelijk voor alle groepen op school. Onze leerlingen krijgen gelijke kansen en alle mogelijkheden om zich goed voor te bereiden op een toekomst waarin je samenwerkt en samen bouwt aan een mooie wereld.

Warm pedagogisch klimaat
Door samenwerking te stimuleren en zelfredzaamheid te belonen, geven we de leerlingen een actieve rol op weg naar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en zelfverantwoordelijkheid. Zij zijn zoveel mogelijk zelf verantwoordelijk voor hun eigen leerproces. Daarbij besteden we veel aandacht aan duidelijke regels in de omgang met elkaar. Dit zorgt voor een fijne sfeer waarin ieder kind zichzelf kan zijn.

Aan de slag met je talent
Wij vinden leerplezier heel belangrijk. Daarom hebben we op een aantal momenten een verlengde schooldag, waarop een externe specialist de kinderen meeneemt in de wereld van kunst, dans, zang, techniek, spel en sport.

Ontwikkelingen
Het team van ‘t Kasteel streeft naar voortdurende verbetering van het onderwijs. Onze vergaderingen gaan over het onderwijs en door samen onderzoek te doen, bepalen we onze koers. We werken gericht samen, zijn in ontwikkeling naar een professionele leergemeenschap en bereiden regelmatig samen onze lessen voor vanuit de visie lesson study.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.