Wat collega’s zeggen

shutterstock_64389424

Bij Robijn heb je echt het gevoel dat je deel uitmaakt van een groter geheel. Je kunt samenwerken met collega's van andere scholen en van elkaar leren. Het zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je binnen de organisatie van school kunt wisselen.

Patricia

Van leerkracht ben ik doorgegroeid naar directeur. Fijn dat Robijn haar medewerkers stimuleert om zich te ontwikkelen en de kans biedt om hogerop te komen.

Carlijn

Als jonge ambitieuze leerkracht liet ik al snel zien dat ik wilde doorgroeien. Mijn directeur speelde hier meteen op in door mij meer verantwoordelijkheden te geven. Zo blijft mijn werk uitdagend.

Vivianne

Robijn voelt als een warm bad. Toen ik hier als startende leerkracht kwam, ben ik goed begeleid en inmiddels sta ik met veel zelfvertrouwen voor de klas.

Robert

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.