Activiteiten deze week

shutterstock_1288136623

Week van de openbare scholen van 18 tot en met 22 maart 2024

1 De Trekvogel

Op vrijdag 22 maart van 9:00 tot 11:00 uur is er weer een Peuters op Pad ochtend Op De Trekvogel! Samen kunnen jullie sfeer proeven en meedoen aan de activiteiten. We hebben een blote-voeten-pad in de speelzaal, een leeshoek, je kind kan bloemen maken met vingerverf en is er een vrolijk gekleurde zoek en grijp bak, waarin de kinderen met een grote pincet kunnen zoeken en pakken.

Het is een leuke manier om kennis te maken met onze school. Ook als je kind al is ingeschreven, ben je van harte welkom om lekker te komen spelen. Je hoeft je niet aan te melden, je kunt gewoon binnenlopen.

Je vindt De Trekvogel aan de Heemradenlaan 26 in IJsselstein.

DSC_6629

2 De Tandem

Met peuters op pad!

Regelmatig met uw peuter op bezoek op de basisschool, kan de start op school voor uw kind straks een stuk gemakkelijker maken. Terwijl uw kind kennismaakt met “de grote school” en een aantal leuke activiteiten doet, kunt u ook meteen een kijkje op onze school nemen, vragen stellen en de sfeer proeven.

De Tandem ontvangt u graag samen met uw peuter op vrijdag 22 maart (en/of op 14 juni) tussen 9:00 en 12:00 uur . U mag gewoon binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan rekenen wij op uw komst.

U vindt De Tandem aan de Planetenbaan 40 in IJsselstein.

Ingang Tandem schuiner 2024

3 't Kasteel

We zien u graag op vrijdag 22 maart van 09:00 uur tot 11:00 uur om kennis te maken met 't Kasteel!

Er is een open ochtend: peuters op pad. Samen met uw kind bent u van harte welkom om rond te kijken in de school, sfeer te proeven en meedoen met verschillende activiteiten. Zo kunnen jullie een bloempot beschilderen en tuinkers zaaien, lentedieren knutselen en wordt er voorgelezen door andere leerlingen.

Aanmelden is niet nodig u bent van harte welkom. Wilt u graag op een ander moment de sfeer komen proeven? Dan bent u natuurlijk op een ander moment ook van harte welkom. U kunt dan een afspraak maken met de directeur, Femke van den Brink.

We ontmoeten u graag op 't Kasteel.

U vindt 't Kasteel aan de J.W. Frisolaan 2 in IJsselstein.

Ingang Kasteel schuin zoom 2024

4 De Torenuil

Kom langs en maak kennis op De Torenuil! We ontvangen je graag samen met je peuter op vrijdag 22 maart (en/of op 14 juni) tussen 9:00 en 12:00 uur. Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom deze ochtend! Zo kunnen jullie kennis komen maken met ons. Het is fijn om zo de sfeer te proeven, informatie te krijgen en vragen te kunnen stellen.

Wil je samen met je kind(eren) onze school op een ander moment van binnen bekijken en de sfeer komen proeven? Ook dan zijn jullie van harte welkom voor een kennismaking en rondleiding! Je kunt hiervoor gemakkelijk een afspraak maken met onze directeur Rick de Vos.

U vindt De Torenuil aan de St. Petersburglaan 29 in IJsselstein.

Torenuil voorzijde schuin 2023

5 Toonladder Galecop

U bent samen met uw peuter van harte welkom bij ons op Toonladder Galecop op woensdag 20 maart tussen 10:00 en 12:00 uur. Onze directeur Margot ontvangt u, waarna leerlingen uit groep 8 u met veel plezier rondleiden en u alles vertellen over onze mooie school.

De rondleiding eindigt bij de kleutergroepen. Daar kan uw kind meedoen aan een aantal activiteiten, terwijl ouders van onze Oudervereniging klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden vanuit het perspectief van de ouders.

Komt u de sfeer proeven? U mag gewoon binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan rekenen wij op uw komst.

Komt deze dag of tijd niet uit? Geen probleem! Maak dan een afspraak met Margot voor een ander moment. Dat kan via het aanmeldformulier op de website of door te bellen met 030-6055649. Tot dan!

U vindt Toonladder Galecop aan de Galecopperzoom 2 in Nieuwegein.

DSC_9799-2 light

6 De Toonladder Zuilenstein

De Toonladder Zuilenstein ontvangt u graag samen met uw peuter op vrijdag 22 maart van 9:00 tot 11:30 uur.

Komt u de sfeer proeven? U mag gewoon binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan rekenen wij op uw komst.

U vindt De Toonladder Zuilenstein aan de Lohengrinhof 11-13 in Nieuwegein.

DSC_9802-2

7 De Veldrakker

De Veldrakker ontvangt u graag samen met uw peuter op vrijdag 22 maart van 9:00 tot 11:00 uur.

Terwijl u met een kopje koffie geniet van een rondleiding kan uw kind meedoen aan tal van activiteiten in onze drie groepen 1-2.

Komt u de sfeer proeven? U mag gewoon binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan rekenen wij op uw komst.

U vindt De Veldrakker aan de Heemraadsweide 5-7 in Nieuwegein.

DSC_6785-2

8 De Meander

De Meander ontvangt u graag op vrijdag 22 maart van 9:00 tot 11:30 uur. Niet alleen ouders met peuters, maar ook opa's en oma's van leerlingen zijn van harte welkom om die ochtend onze school in actie te komen bekijken.

Op donderdag 21 maart van 9:00 tot 10:30 uur is er een speciale peuterochtend. U geniet met een kopje koffie/thee van de sfeer in de groep en kunt ook meteen een kijkje nemen in de rest van de school, vragen stellen en kennismaken met de andere ouders van peuters. Uw kind kan intussen meedoen aan tal van leuke activiteiten in de kleutergroep.

Komt u de sfeer proeven? U mag gewoon binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan rekenen wij op uw komst.

U vindt De Meander aan de Morelgaarde 15 in Nieuwegein.

DSC_9785-2

9 De Schakel

Op De Schakel bent u van harte welkom voor een rondleiding, samen met uw peuter of alleen als ouder(s). Wij maken graag een afspraak met u, zodat we alle tijd hebben om u te vertellen over onze school en uw vragen te beantwoorden. Via de onderstaande knop kunt u een mail sturen naar onze directeur Britt Reinsma voor een afspraak.

U vindt De Schakel aan de Mendes da Costalaan 132 in Nieuwegein.

DSC_9809-2

10 en 11 't Hof van Rhijnhuysen

't Hof van Rhijnhuysen ontvangt u graag samen met uw peuter op vrijdag 22 maart op de huidige locatie in Fokkesteeg Zuid. Onze nieuwe locatie in Rijnhuizen wordt nog gebouwd en opent vanaf 26 augustus 2024 haar deuren.

U bent van harte welkom om alvast kennis te komen maken en onze school in bedrijf te zien. We hopen al uw vragen over de school en ook over onze toekomstige locatie in Rijnhuizen te kunnen beantwoorden.

Komt u de sfeer proeven? U mag gewoon binnenlopen, maar aanmelden kan ook. Dan weten we alvast dat u komt.

U vindt 't Hof van Rhijnhuysen nu nog aan de Graaf Dirklaan 2 in Nieuwegein.

Schoolfoto t Hof

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.