Leerkracht onderbouw

shutterstock_119721871 gespiegeld
 • WTF 0,2 - 1
 • Vanaf 01-08-2023
 • School De Meander (dalton)
 • Locatie Nieuwegein

Annemieke zoekt een enthousiaste leerkracht voor groep 1-2 en/of groep 3

"Voor onze jongste leerlingen zoek ik een fijne onderbouwleerkracht die hen de eerste stapjes in ons daltononderwijs helpt zetten. Of je nou voor de hele onderbouw wilt werken of liever voor een bepaalde groep, ik leer je graag kennen. Dan kijken we samen wat de mogelijkheden voor jou in ons gezellige team zijn."

Kom in ons team!
Ben jij een leerkracht met passie voor de onderbouw? Haal jij het beste uit je leerlingen, je collega’s en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en voortdurende ontwikkeling? Dan ben ik op zoek naar jou! Het team van de Meander staat te popelen om jou te leren kennen!

Laten we snel een keer afspreken!
Zullen we meteen een keer afspreken voor een kennismaking? Of stuur je liever eerst een sollicitatiebrief en CV? Jij mag het zeggen. Je kunt me bellen op 030-604 6920 (dat is het nummer van De Meander), of een mail sturen naar annemiekeverweij@stichtingrobijn.nl. Dan zien we elkaar hopelijk snel.

Solliciteren
Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Je sollicitatiebrief en CV kun je uploaden onderaan deze pagina. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die:

 • een afgeronde hbo-opleiding tot leerkracht heeft;
 • ervaring heeft in de onderbouw;
 • houdt van les geven en alles wat daarbij hoort;
 • een actieve rol wil en kan spelen in de ontwikkeling van de school;
 • zich voor langere tijd aan onze school wil verbinden.

Wij bieden:

 • een aanstelling per 1 augustus 2023 voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO;
 • enthousiaste kinderen, die graag naar school gaan;
 • een sfeervolle school met fijne collega’s;
 • structurele ondersteuning bij je werkzaamheden;
 • uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Over de Meander
Met ongeveer 220 leerlingen is onze school overzichtelijk en kleinschalig. Wie daltonschool De Meander binnenstapt, ziet meteen de rijkdom van ons onderwijs. Kinderen met allerlei achtergronden spelen, leren en groeien samen. Ze leren wie ze zijn en wat ze kunnen; zelf én in relatie tot anderen. De sfeer van vertrouwen, openheid, respect en verdraagzaamheid die daardoor ontstaat, merk je zodra je de school binnenstapt. We willen de natuurlijke nieuwsgierigheid van kinderen benutten door hen serieus te nemen en rekening te houden met hun mogelijkheden, ruimte te bieden voor eigen initiatief en hen een zekere eigen verantwoordelijkheid te geven. De verschillen tussen de kinderen hebben een grote meerwaarde voor de vorming van de kinderen en het onderwijs.

Doordat de leerlingen volgens de daltonprincipes ‘zelfstandigheid’, ‘samenwerking’ en ‘vrijheid (in gebondenheid)’ werken, is er voor iedereen de ruimte om zichzelf te zijn en te ontwikkelen in hun eigen tempo. Want zeg nu zelf, wie goed in rekenen is, hoeft natuurlijk niet net zo goed in taal te zijn, waar de één herhaling nodig heeft, krijgt de ander uitdaging binnen en/of buiten de groep.

We zijn een KiVa-school. Dit betekent dat ons doel is: ‘Samen maken we er een fijne school van’. Tijdens de KiVa-lessen leren alle kinderen sociale vaardigheden, waardoor ze op een prettige manier met andere kinderen kunnen spelen, samenwerken en veel van elkaar kunnen leren. Daarbij is er grote aandacht voor waarden en normen. Dat zorgt voor een sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn en zich op zijn eigen manier kan ontwikkelen.

Over Stichting Robijn
De Meander is een openbare daltonschool van Stichting Robijn. Bij Robijn zijn we er van overtuigd dat ieder kind talenten heeft. Die tot bloei laten komen geeft een goede start voor het leven. Daarom staat het behalen van persoonlijke records centraal in ons onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren vertrouwen op hun eigen talenten en weten dat ze mogen uitblinken in een veilige omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze straks een uitstekende basis hebben voor de duurzame maatschappij van nu en morgen. Stichting Robijn is het bestuur van 11 openbare basisscholen in Nieuwegein en IJsselstein. Onze scholen verzorgen ieder op hun eigen wijze modern basisonderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Stichting Robijn: Ieder kind zijn persoonlijk record

Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving. Meer informatie over Stichting Robijn vind je op deze website.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.