Leerkracht groep 4 en 1-2

mabwjO9MEACfxSaxmqU7gupAyaICVTPLHH6bylZel4wLOzACVTIS-MLF_5038
 • WTF 0,8
 • Vanaf z.s.m.
 • School De Veldrakker
 • Locatie Nieuwegein

Voor obs de Veldrakker in Nieuwegein zoeken wij een

Leerkracht voor groep 4 en 1/2
(0,8 FTE)

Diana zoekt een enthousiaste leerkracht met hart voor het vak!

‘Ben jij een leerkracht die voortdurend op zoek is naar verbetering? Kom dan bij mij op De Veldrakker werken. We zijn hard op weg om een professionele leergemeenschap te worden en kunnen jouw inbreng goed gebruiken in onze leerteams.’

Kom in ons team!
Haal jij het beste uit je leerlingen, je collega’s en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en voortdurende ontwikkeling? Dan ben ik op zoek naar jou! Het team van De Veldrakker staat te popelen om samen met jou aan de slag te gaan.

Wij zijn op zoek naar een leerkracht die:

 • een afgeronde hbo-opleiding tot leerkracht heeft;
 • ervaring heeft als leerkracht in de midden- en/of onderbouw;
 • houdt van les geven en alles wat daarbij hoort;
 • een actieve rol wil en kan spelen in de ontwikkeling van de school;
 • zich voor langere tijd aan onze school willen verbinden;
 • een gymbevoegheid heeft of bereid is deze te halen.

Wij bieden:

 • een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform de cao Primair Onderwijs;
 • enthousiaste kinderen die graag naar school gaan;
 • een sfeervolle school met fijne collega’s;
 • structurele ondersteuning bij je werkzaamheden;
 • uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en professionaliseren.

De Veldrakker in het kort
Op de Veldrakker leggen we de basis voor een mooie toekomst voor onze leerlingen. Ons onderwijs is helemaal van nu, met Engels vanaf groep 1 en lessen op maat dankzij een breed aanbod van ICT-middelen. Na acht jaar basisschool slaan onze leerlingen hun vleugels uit met de kennis en de vaardigheden die zij nodig hebben voor ‘a bright future’.

Op De Veldrakker zijn we gedreven om onze leerlingen zoveel mogelijk te leren: cognitief, creatief en sociaal-emotioneel. Met actueel onderwijs werken we aan we een stevige basis, zodat de leerlingen als wereldburgers een schitterende toekomst tegemoet gaan.

Over Stichting Robijn
Obs de Veldrakker is een openbare basisschool van Stichting Robijn. Bij Robijn zijn we er van overtuigd dat ieder kind talenten heeft. Die tot bloei laten komen geeft een goede start voor het leven. Daarom staat het behalen van persoonlijke records centraal in ons onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren vertrouwen op hun eigen talenten en weten dat ze mogen uitblinken in een veilige omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze straks een uitstekende basis hebben voor de duurzame maatschappij van nu en morgen. Stichting Robijn is het bestuur van 11 openbare basisscholen in Nieuwegein en IJsselstein. Onze scholen verzorgen ieder op hun eigen wijze modern basisonderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Stichting Robijn: Ieder kind zijn persoonlijk record

Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving. Meer informatie over Stichting Robijn vind je op www.stichtingrobijn.nl.

Laten we snel een keer afspreken!
Zullen we meteen een keer afspreken voor een kennismaking? Je kunt me bellen op 030-6035935 (dat is het nummer van De Veldrakker) of een mail sturen naar dianavanvulpen@stichtingrobijn.nl. Dan zien we elkaar hopelijk snel.

Solliciteren
Direct solliciteren mag natuurlijk ook! Je sollicitatiebrief en cv kun je uploaden onderaan deze pagina.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.