Leerkracht groep 4

shutterstock_567088126
  • WTF 0,6
  • Vanaf z.s.m.
  • School De Schakel
  • Locatie Nieuwegein

Britt zoekt een enthousiaste leerkracht die het beste uit haar leerlingen haalt.

“Kom jij in ons gezellige team werken? Voor onze groep 4 zoek ik een fijne leerkracht voor twee dagen per week. Als je liever drie dagen werkt, kan ik daar nog een dag voor groep 6 aan toevoegen. Je gaat in groep 4 samen met je duo Jiska de groep draaien en kies je voor de extra dag in groep 6, dan is daar Martijn je partner in crime. Onze bouwcoördinator ondersteunt je als jij daar behoefte aan hebt. Onze leerlingen hebben verschillende achtergronden en we zetten alles op alles om ze de beste start te geven. We zijn ambitieus, leggen de lat hoog met een mooie doorgaande lijn en werken opbrengstgericht. De arbeidstoelage die je bij ons krijgt, maakt werken op De Schakel extra aantrekkelijk.”

Kom in ons team!
Geniet jij ook zo van de dynamiek van de middenbouw? En zorg jij ervoor dat alle kinderen én ouders met plezier naar school komen? Haal jij het beste uit jezelf en uit je leerlingen? Dan wil ik jou heel graag leren kennen!

Laten we snel een keer afspreken!
Wil je meteen een afspraak maken? Of mail je me liever eerst een brief en CV? Jij mag kiezen. Bel me of stuur een bericht, ik kijk er naar uit. Je kunt me bellen op (030)6032593 (nummer van De Schakel) of mailen naar brittreinsma@stichtingrobijn.nl. Hopelijk spreken we elkaar snel!

Solliciteren
Je sollicitatiebrief kun je hieronder uploaden of sturen naar solliciteren@stichtingrobijn.nl.

Meer informatie
Benieuwd naar onze school? Bezoek dan onze splinternieuwe website www.obs-de-schakel.nl.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.