Leerkracht groep 1-2

AdobeStock_179209963
  • WTF 0,8 - 1
  • Vanaf z.s.m.
  • School De Schakel
  • Locatie Nieuwegein

Britt zoekt een enthousiaste leerkracht die het beste uit haar leerlingen haalt.

Kom jij in onze onderbouw werken? Voor een van onze twee groepen 1-2 zoek ik een fulltime leerkracht. Je gaat samenwerken met Natasja, leerkracht van onze andere groep 1-2, en met je onderwijsassistenten Denise, Melanie en Jaleesa. Onze bouwcoördinator ondersteunt je als jij daar behoefte aan hebt. We zijn veel met taal en rekenen bezig met onze kleuters. Ze hebben verschillende achtergronden en we willen ze de beste start geven. We zijn ambitieus, leggen de lat hoog met een doorgaande lijn en werken opbrengstgericht. De arbeidstoelage die je bij ons krijgt, maakt werken op De Schakel extra aantrekkelijk.

'Ik verwacht van je dat je pedagogisch en didactisch goed onderlegd bent en kunt samenwerken met collega’s en ouders.' (Britt Reinsma, directeur)

Kom in ons team!

Geniet jij ook zo van het lesgeven aan kleuters? En zorg jij ervoor dat alle kinderen én ouders met plezier naar school komen? Haal jij het beste uit jezelf en uit je leerlingen? Dan wil ik jou heel graag leren kennen!

Laten we snel een keer afspreken!

Wil je meteen een afspraak maken? Of mail je me liever eerst een brief en CV? De keuze is aan jou. Bel me of stuur een bericht. Je kunt me bellen op (030)6032593 (nummer van De Schakel). Hopelijk spreken we elkaar snel!

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
  • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.