Diverse leerkrachten

MLF_5038
 • WTF 0,4 - 1
 • Vanaf 1 augustus 2023
 • School Toonladder Galecop
 • Locatie Nieuwegein

Margot zoekt diverse leerkrachten met hart voor hun vak

Ben jij een leerkracht die voortdurend op zoek is naar verbetering? Die een warm en krachtig team belangrijk vindt? Die oog heeft voor alle kinderen? Kom dan bij mij op de Toonladder Galecop werken!

We zijn hard op weg om een professionele leergemeenschap te worden en kunnen jouw inbreng goed gebruiken in onze leerteams. Omdat ik verschillende plekken vrij heb, kun je zelf aangeven naar welke groep je voorkeur uitgaat. Ben je een typische bovenbouwer, werk je graag in de middenbouw of word je gelukkig van het werken met kleuters? We weten zeker dat we voor jou de juiste plek op de Toonladder Galecop kunnen vinden.

Kom in ons team!

Haal jij het beste uit je leerlingen, je collega’s en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en voortdurende ontwikkeling? Dan ben ik op zoek naar jou! Het team van de Toonladder Galecop staat te popelen om jou te ontmoeten en samen met jou aan de slag te gaan.

Laten we snel een keer afspreken!

Zullen we meteen een keer afspreken voor een kennismaking? Of mail je liever eerst een sollicitatiebrief en CV? Jij mag het zeggen. Je kunt me bellen op 030-6055649 (telefoonnummer van de school) of een mail sturen naar margottimmerman@stichtingrobijn.nl dan zien we elkaar hopelijk snel.

Je sollicitatie kun je bovenaan deze pagina uploaden of mailen naar solliciteren@stichtingrobijn.nl

Toonladder Galecop in het kort

Op Toonladder Galecop leggen we de basis voor een mooie toekomst voor onze leerlingen. Ons onderwijs is helemaal van nu, met Engels vanaf groep 1, een moestuin in groep 5 en 6 en lessen die op papier én digitaal verwerkt worden. Na acht jaar basisschool slaan onze leerlingen met vertrouwen hun vleugels uit met de kennis en de vaardigheden die zij nodig hebben voor hun toekomst.

Wij zijn op zoek naar leerkrachten die:

 • een afgeronde hbo-opleiding tot leerkracht hebben;
 • houden van lesgeven en alles wat daarbij hoort;
 • een actieve rol willen en kunnen spelen in de ontwikkeling van de school;
 • zich het liefst voor langere tijd aan onze school willen verbinden.

Wij bieden:

 • een aanstelling per 1 augustus 2023 voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO;
 • enthousiaste kinderen, die met plezier naar school gaan;
 • een sfeervolle school met fijne collega’s en betrokken ouders;
 • uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Over Stichting Robijn

OBS Toonladder Galecop is een openbare basisschool van Stichting Robijn. Bij Robijn zijn we ervan overtuigd dat ieder kind talenten heeft. Die tot bloei laten komen geeft een goede start voor het leven. Daarom staat het behalen van persoonlijke records centraal in ons onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren vertrouwen op hun eigen talenten en weten dat ze mogen uitblinken in een veilige omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze straks een uitstekende basis hebben voor de duurzame maatschappij van nu en morgen. Stichting Robijn is het bestuur van 11 openbare basisscholen in Nieuwegein en IJsselstein. Onze scholen verzorgen ieder op hun eigen wijze modern basisonderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Stichting Robijn: Ieder kind zijn persoonlijk record

Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving. Meer informatie over Stichting Robijn vind je op deze website.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.