Diverse leerkrachten

groep 3 hangend speeltoestel 2 light
 • WTF 0,2 - 1
 • Vanaf Start schooljaar 2023-2024
 • School De Veldrakker
 • Locatie Nieuwegein

Eelco zoekt diverse leerkrachten met hart voor hun vak

"Ben jij een leerkracht die voortdurend op zoek is naar verbetering? Kom dan bij mij op De Veldrakker werken. We zijn hard op weg om een professionele leergemeenschap te worden en kunnen jouw inbreng goed gebruiken in onze leerteams. Omdat ik verschillende plekken vrij heb, kun je zelf aangeven naar welke groep je voorkeur uitgaat. Ben je een typische bovenbouwer of word je gelukkig van het werken met kleuters? Ik weet zeker dat ik voor jou de juiste plek op De Veldrakker kan vinden."

Kom in ons team!
Haal jij het beste uit je leerlingen, je collega’s en jezelf? Sta jij voor uitstekend onderwijs en voortdurende ontwikkeling? Dan ben ik op zoek naar jou! Het team van De Veldrakker staat te popelen om samen met jou aan de slag te gaan.

Laten we snel een keer afspreken!
Zullen we meteen een keer afspreken voor een kennismaking? Of stuur je liever eerst een sollicitatiebrief en CV? Jij mag het zeggen. Je kunt me bellen op 030-6035935 (dat is het nummer van De Veldrakker), WhatsAppen op 06-25457750 of een mail sturen naar eelcodam@stichtingrobijn.nl. Dan zien we elkaar hopelijk snel.

Solliciteren

Je sollicitatiebrief en CV kun je hier uploaden of mailen naar solliciteren@stichtingrobijn.nl.

De Veldrakker in het kort
Op de Veldrakker leggen we de basis voor een mooie toekomst voor onze leerlingen. Ons onderwijs is helemaal van nu, met Engels vanaf groep 1 en lessen op maat dankzij een breed aanbod van ICT-middelen. Na acht jaar basisschool slaan onze leerlingen hun vleugels uit met de kennis en de vaardigheden die zij nodig hebben voor ‘a bright future’. Op onze website www.veldrakker.nl vind je nog veel meer informatie over onze school.

Wij zijn op zoek naar leerkrachten die:

 • een afgeronde hbo-opleiding tot leerkracht hebben;
 • houden van les geven en alles wat daarbij hoort;
 • een actieve rol willen en kunnen spelen in de ontwikkeling van de school;
 • zich voor langere tijd aan onze school willen verbinden;
 • een gymbevoegheid hebben of bereid zijn deze te halen.

Wij bieden:

 • een aanstelling per 1 augustus 2023 voor de duur van een jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
 • arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO;
 • enthousiaste kinderen, die graag naar school gaan;
 • een sfeervolle school met fijne collega’s;
 • structurele ondersteuning bij je werkzaamheden;
 • uitstekende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en professionaliseren.

Over Stichting Robijn
OBS de Veldrakker is een openbare basisschool van Stichting Robijn. Bij Robijn zijn we er van overtuigd dat ieder kind talenten heeft. Die tot bloei laten komen geeft een goede start voor het leven. Daarom staat het behalen van persoonlijke records centraal in ons onderwijs. Wij vinden het belangrijk dat onze leerlingen leren vertrouwen op hun eigen talenten en weten dat ze mogen uitblinken in een veilige omgeving. Zo zorgen we ervoor dat ze straks een uitstekende basis hebben voor de duurzame maatschappij van nu en morgen. Stichting Robijn is het bestuur van 11 openbare basisscholen in Nieuwegein en IJsselstein. Onze scholen verzorgen ieder op hun eigen wijze modern basisonderwijs aan kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Stichting Robijn: Ieder kind zijn persoonlijk record

Ieder kind kan zich in ons openbaar onderwijs in een veilige en uitdagende omgeving veelzijdig ontwikkelen. De onderwijsbehoeften van het kind zijn ons uitgangspunt. We stimuleren de zelfstandigheid en de eigen verantwoordelijkheid van ieder kind vanuit een houding van respect en aandacht voor elkaar. In een openbare school ontmoeten veel culturen elkaar. Met waardering en aandacht voor onderlinge verschillen leren onze leerlingen zich met een open blik te bewegen in onze multi-culturele samenleving. Meer informatie over Stichting Robijn vind je op deze website.

Direct solliciteren

1800 tekens resterend
Sleep bestanden hier of...
 • Maximale bestandsgrootte: 10 MB

Missie en visie

Ons streven is de kinderen op de scholen van Robijn te laten schitteren. Kernwaarden hierbij zijn: transparant, inspirerend en eigentijds.

Openbaar onderwijs

Een belangrijk uitgangspunt van het openbaar onderwijs is dat alle leerlingen welkom zijn, ongeacht afkomst, godsdienst, achtergrond of levensovertuiging.

Vacatures

Kom werken bij Robijn! Samen werken we aan sterk openbaar basisonderwijs.